18 November 2016

Het wekelijks marktoverzicht door Igor de Maack

Marktkommentar

Igor de Maack, Beheerder en woordvoerder van het Beheer. Het opstellen werd afgerond op 18 november 2016.

De prestaties uit het verleden houden geen voorspelling in met betrekking tot de toekomstige prestaties. De beheerkosten zijn inbegrepen in de prestaties. De rendementen worden berekend door DNCA Finance. Dit promotiedocument is een vereenvoudigde voorstellingstool en vormt noch een aanbod om in te schrijven, noch een beleggingsadvies.

DNCA Investments is een handelsmerk van DNCA Finance.

Igor de Maack, Beheerder en woordvoerder van het Beheer. Het opstellen werd afgerond op 18 november 2016. De prestaties uit het verleden houden geen voorspelling in met betrekking tot de toekomstige prestaties. De beheerkosten zijn inbegrepen in de prestaties. De rendementen worden berekend door DNCA Finance. Dit promotiedocument...
2016-11-18